Styret boring

EN AF VORES SPIDSKOMPETENCER

Få metoder har som styret underboring skabt nye muligheder i arbejdet med forsyningsledninger. Med styret boring er det nemlig muligt at anlægge og renovere rør og ledninger over lange afstande uden at grave jorden op. Det har mange fordele.

Metoden er skånsom for miljøet og omgivelserne, fordi borearbejdet sker under jorden og kun kræver opgravning ved start og slut. Samtidig kræver styret boring kun et begrænset område, kan udføres på kort tid og er velegnet under f.eks. bygninger, jernbaner, vådområder og veje.

Også i beboelseskvarterer er styret boring en gevinst, fordi det giver langt færre gener for beboerne. Vi skal hverken grave vejen op eller spærre indkørsler, og vi har ikke maskiner og udstyr til at stå på vejen.

Hos Søren Knudsen A/S har vi 30 års erfaring med styret boring, og med omkring 1.000 udførte boringer om året tør vi godt kalde os selv for specialister inden for området. Erfarne medarbejdere kombineret med det bedste udstyr er kundernes garanti for, at arbejdet altid udføres i høj kvalitet.

Hvert år udfører vi omkring 1.000 styrede boringer ved hjælp af vores syv forskellige boremaskiner, der har en trækkapacitet fra 4 til 45 ton. Med stor nøjagtighed kan vi bore op til 700 meter i samme boring, og vi kan og håndtere rør helt op til Ø800 mm i styret boring.

VI ER CERTIFICERET SAMARBEJDSPARTNER. MEDLEM AF KONTROLORDNINGEN FOR STYRET BORING OG GENNEMPRESNING. VI ER GODKENDT TIL AT ARBEJDE PÅ banedanmarks arealer

VI kan

PROFESSIONEL HÅNDTERING - HVER GANG

DIN SIKKERHED

DIN GARANTI FOR TRYG OG SIKKER HÅNDTERING

Vi er medlem
af følgende
brancheforeninger